Nu poți șterge o singură plată sau șterge întregul istoric. Suntem obligați prin lege să păstrăm o evidență a fiecărei plăți pe care o faci, chiar și după ce aceasta este finalizată. Acest lucru ne ajută și să îți menținem contul în siguranță.
Perioada în care păstrăm aceste informații depinde de compania TransferGo care gestionează contul tău: cel puțin 5 ani dacă este TransferGo Ltd sau cel puțin 8 ani dacă este UAB TransferGo Lithuania.
Perioada începe de la ultima ta plată sau din ziua în care îți închizi contul, conform cerințelor legale obligatorii.
După perioada obligatorie, îți ștergem datele în siguranță, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a le păstra pentru o perioadă mai lungă.
De reținut
- Istoricul și datele tale sunt confidențiale. Le oferim doar atunci când avem obligația legală de a face acest lucru, de exemplu autorităților de reglementare, autorităților de aplicare a legii și furnizorilor care ne ajută să îți gestionăm contul. Politica noastră de confidențialitate explică acest lucru în detaliu.
- Închiderea contului nu șterge istoricul. Îl păstrăm pentru perioada menționată mai sus.
Ai observat o eroare? Contactează-ne. Nu putem elimina înregistrarea, dar dacă unele dintre datele tale personale sunt incorecte, le vom corecta și te putem ajuta să înțelegi informațiile afișate.
Vrei să afli mai multe despre datele tale sau să faci o solicitare? Consultă Politica noastră de confidențialitate, discută cu noi în chat sau scrie-ne la dpo@transfergo.com.