Poți îngheța cardul tău TransferGo instant din aplicația sau site-ul TransferGo. Această funcție îți permite să blochezi temporar cardul, în cazul în care l-ai rătăcit sau vrei să previi utilizarea neautorizată.
Deschide secțiunea Carduri din profilul tău și activează comutatorul „Blochează cardul”. Îl poți debloca oricând dorești.
Cum îmi blochez cardul?
A fost util acest articol?
0 din 0 au considerat acest conținut utilAveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare