Jak zarządzać dostępem swojego zespołu?

Sekcja Zespołu to miejsce, w którym zarządzasz, kto może korzystać z Twojego profilu TransferGo.

A. Anulowanie oczekującego zaproszenia

Jeśli zaproszony użytkownik nie przyjął jeszcze swojego zaproszenia, a musisz odwołać dostęp:

  • Uzyskaj dostęp do Sekcji Zespołu z menu głównego.
  • Zlokalizuj i kliknij konkretne oczekujące zaproszenie, które chcesz anulować.
  • Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby potwierdzić anulowanie.

B. Ponowne wysyłanie zaproszenia

Aby ponownie wysłać zaproszenie, które wygasło lub zostało wcześniej odrzucone przez odbiorcę:

  • Przejdź do Sekcji Zespołu.
  • Znajdź wpis dla użytkownika, którego zaproszenie musisz ponownie wysłać.
  • Kliknij opcję „Wyślij ponownie” powiązaną z tym zaproszeniem.

C. Usuwanie istniejącego użytkownika

Jeśli członek zespołu nie potrzebuje już dostępu do profilu firmy:

  • Przejdź do Sekcji Zespołu.
  • Kliknij nazwisko użytkownika, którego musisz usunąć z profilu.
  • Następnie zobaczysz i możesz wybrać opcję „Usuń użytkownika”, aby sfinalizować usunięcie. Użytkownik, którego dostęp został usunięty, zostanie o tym powiadomiony e-mailem.

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0

Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie