Jak działa dostęp dla wielu użytkowników dla klientów biznesowych?

Dodajemy świetną nową funkcję: dostęp dla wielu użytkowników do kont biznesowych. To narzędzie ma na celu pomóc Twojej organizacji, umożliwiając kilku osobom z Twojego zespołu korzystanie z tego samego konta firmowego. Wiąże się to z kilkoma kluczowymi korzyściami:

  • Utrzymuje bezpieczeństwo: Nie będziesz już musiał udostępniać danych logowania, co znacznie zmniejsza ryzyko bezpieczeństwa.
  • Gotowość na wzrost: Pomaga nam wspierać większe firmy o bardziej złożonych potrzebach i większych operacjach.

Jeśli nie widzisz tej funkcji w swoim profilu, po prostu wykonaj następujące kroki:

  1. Kliknij „Zespół” (w lewym menu)
  2. Kliknij „Poproś o dostęp”
  3. Kliknij „Wyślij prośbę”

Gdy nasz zespół otrzyma Twoją prośbę, zajmiemy się jej aktywacją. Funkcja powinna być widoczna w ciągu 1 dnia roboczego.

Chętnie pomożemy Ci to ustawić!

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0

Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie