Чи можу я видалити свій акаунт TransferGo? Відповідь - так! Ви можете видалити свій акаунт після здійснення входу. Однак, будь ласка, майте на увазі, що ви можете видалити свій акаунт, якщо: Ви не маєте незавершених переказів Баланс вашого гаманця порожній Ви не маєте невиплаченого бонусу від запрошених друзів Щоб це зробити, виконайте такі дії: Увійдіть у свій акаунт TransferGo Перейдіть у розділ "Головна", а потім натисніть "Меню" (у лівому верхньому куті) Натисніть "Налаштування" Виберіть вкладку "Конфіденційність" та прокрутіть вниз Натисніть "Видалити мій акаунт", а потім на "Так, видаліть мій акаунт" Вам буде потрібно підтвердити зміну, вводячи пароль або за допомогою біометрії (FaceID/TouchID) Чи була ця стаття корисною? Так Ні 50 з 58 вважають статтю корисною Маєте ще запитання? Надіслати запит