Як керувати доступом вашої команди?

Розділ «Команда» — це місце, де ви керуєте тим, хто може використовувати ваш профіль TransferGo.

A. Скасування запрошення в режимі очікування

Якщо запрошений користувач ще не прийняв своє запрошення, і вам потрібно відкликати доступ:

  • Перейдіть до розділу «Команда» з головного меню.
  • Знайдіть і натисніть на конкретне запрошення, яке ви хочете скасувати.
  • Дотримуйтесь підказок, щоб підтвердити скасування.

B. Повторне надсилання запрошення

Щоб повторно надіслати запрошення, термін дії якого закінчився або яке було раніше відхилено одержувачем:

  • Перейдіть до розділу «Команда».
  • Знайдіть запис для користувача, запрошення якому вам потрібно надіслати повторно.
  • Натисніть опцію «Надіслати повторно», пов'язану з цим запрошенням.

C. Видалення існуючого користувача

Якщо член команди більше не потребує доступу до аккаунту компанії:

  • Перейдіть до розділу «Команда».
  • Натисніть на ім'я користувача, якого вам потрібно видалити з аккаунту.
  • Потім ви побачите і зможете вибрати опцію «Видалити користувача», щоб завершити видалення. Користувач, доступ якого було видалено, буде повідомлений про це електронною поштою.

Чи була ця стаття корисною?

0 з 0 вважають статтю корисною

Маєте ще запитання? Надіслати запит