Ekibinizin erişimi nasıl yönetilir?

Ekip alanı, TransferGo profilinizi kimlerin kullanabileceğini yönettiğiniz yerdir.

A. Bekleyen bir daveti iptal etme

Davet edilen bir kullanıcı davetini henüz kabul etmediyse ve erişimi iptal etmeniz gerekiyorsa:

  • Ana menüden Ekip alanına erişin.
  • İptal etmek istediğiniz belirli bekleyen daveti bulun ve tıklayın.
  • İptali onaylamak için talimatları izleyin.

B. Daveti yeniden gönderme

Süresi dolmuş veya alıcı tarafından daha önce reddedilmiş bir daveti yeniden göndermek için:

  • Ekip alanına gidin.
  • Davetini yeniden göndermeniz gereken kullanıcının kaydını bulun.
  • O davetle ilişkili “Yeniden Gönder” seçeneğine tıklayın.

C. Mevcut bir kullanıcıyı kaldırma

Bir ekip üyesinin artık şirket profiline erişime ihtiyacı yoksa:

  • Ekip alanına gidin.
  • Profilden kaldırmanız gereken kullanıcının adına tıklayın.
  • Ardından “Kullanıcıyı Kaldır” seçeneğini göreceksiz, bunu seçerek kaldırma işlemini tamamlayabilirsiniz. Erişimi kaldırılan kullanıcıya e-posta ile bildirim yapılacaktır.

Bu makale yardımcı oldu mu?

0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder