Spațiul echipei este locul unde gestionezi cine poate utiliza profilul tău TransferGo.
A. Anularea unei invitații în așteptare
Dacă un utilizator invitat nu și-a acceptat încă invitația și trebuie anulezi invitația:
- Accesează opțiunea Echipă din meniul principal.
- Localizează și dă clic pe invitația specifică în așteptare pe care dorești să o anulezi.
- Urmează instrucțiunile pentru a confirma anularea.
B. Retrimiterea unei invitații
Pentru a trimite din nou o invitație care fie a expirat, fie a fost refuzată anterior de către destinatar:
- Navighează la opțiunea Echipă.
- Găsește intrarea pentru utilizatorul a cărui invitație trebuie să o retrimiți.
- Dă clic pe opțiunea „Retrimite” asociată acelei invitații.
C. Eliminarea unui utilizator existent
Dacă un membru al echipei nu mai necesită acces la profilul companiei:
- Mergi la opțiunea Echipă.
- Dă clic pe numele utilizatorului pe care trebuie să-l elimini din profil.
- Vei vedea apoi și poți selecta opțiunea „Elimină utilizatorul” pentru a finaliza eliminarea. Utilizatorul al cărui acces a fost eliminat va fi notificat prin e-mail.