Vai es varu dzēst darījumu vai savu darījumu vēsturi?

Jūs nevarat dzēst atsevišķu pārskaitījumu vai dzēst savu vēsturi. Likums nosaka, ka mums jāglabā ieraksts par katru jūsu veikto maksājumu, arī pēc tā pabeigšanas. Tas arī palīdz mums nodrošināt jūsu konta drošību.

Cik ilgi to glabājam, ir atkarīgs no tā, kura TransferGo sabiedrība pārvalda jūsu kontu: vismaz 5 gadus, ja tā ir TransferGo Ltd, vai vismaz 8 gadus, ja tā ir UAB TransferGo Lithuania.

Šis periods tiek skaitīts no jūsu pēdējā pārskaitījuma vai no dienas, kad slēdzat savu kontu, saskaņā ar piemērojamajām tiesību aktu prasībām.

Pēc nepieciešamā perioda beigām mēs droši dzēšam jūsu datus, ja vien likums neuzliek pienākumu tos glabāt ilgāk.

Noderīgi zināt

  • Jūsu vēsture un dati ir konfidenciāli. Mēs tos izpaužam tikai tad, kad likums to pieprasa, piemēram, regulatoriem, tiesībaizsardzības iestādēm un pakalpojumu sniedzējiem, kas mums palīdz pārvaldīt jūsu kontu. Vairāk par to lasiet mūsu Privātuma politikā.
  • Konta slēgšana nedzēš jūsu vēsturi. Mēs to glabājam iepriekš minēto periodu.

Pamanījāt kļūdu? Sazinieties ar mums. Mēs nevaram dzēst ierakstu, bet, ja kādi no jūsu personas datiem ir nepareizi, mēs tos labosim, un mēs varam palīdzēt jums saprast to, ko redzat.

Vēlaties uzzināt vairāk par saviem datiem vai iesniegt pieprasījumu? Skatiet mūsu Privātuma politiku, sazinieties ar mums tiešsaistes sarunā, vai rakstiet uz dpo@transfergo.com.

Vai šis raksts bija noderīgs?

0 no 0 novērtēja kā noderīgu

Ir vēl jautājumi? Nosūtīt pieprasījumu