Kā pārvaldīt savas komandas piekļuvi?

Komandas telpa ir vieta, kur jūs pārvaldāt, kas var izmantot jūsu TransferGo profilu.

A. Atceļot neapstiprinātu ielūgumu

Ja uzaicinātais lietotājs vēl nav pieņēmis savu ielūgumu, un jums ir jāatsauc piekļuve:

  • Piekļūstiet Komandas telpai no galvenās izvēlnes.
  • Atrodiet un noklikšķiniet uz konkrētā neapstiprinātā ielūguma, kuru vēlaties atcelt.
  • Sekojiet norādījumiem, lai apstiprinātu atcelšanu.

B. Pārsūtot ielūgumu

Lai atkārtoti nosūtītu ielūgumu, kura derīguma termiņš ir beidzies vai kuru saņēmējs iepriekš noraidījis:

  • Dodieties uz Komandas telpu.
  • Atrodiet ierakstu lietotājam, kuram jums ir jāpārsūta ielūgums.
  • Noklikšķiniet uz opcijas Pārsūtīt, kas saistīta ar šo ielūgumu.

C. Esoša lietotāja noņemšana

Ja komandas loceklim vairs nav nepieciešama piekļuve uzņēmuma profilam:

  • Dodieties uz Komandas telpu.
  • Noklikšķiniet uz tā lietotāja vārda, kuru jums ir jānoņem no profila.
  • Pēc tam jūs redzēsiet un varēsiet izvēlēties opciju Noņemt lietotāju, lai pabeigtu noņemšanu. Lietotājs, kura piekļuve tika noņemta, tiks paziņots pa e-pastu.

Vai šis raksts bija noderīgs?

0 no 0 novērtēja kā noderīgu

Ir vēl jautājumi? Nosūtīt pieprasījumu