„გუნდის სივრცე“ არის ადგილი, სადაც თქვენ მართავთ, თუ ვინ შეუძლია გამოიყენოს თქვენი TransferGo პროფილი.
A. მომლოდინე მოწვევის გაუქმება
თუ მოწვეულმა მომხმარებელმა ჯერ არ მიიღო თავისი მოწვევა და თქვენ უნდა გააუქმოთ წვდომა:
- გადადით „გუნდის სივრცეში“ მთავარი მენიუდან.
- იპოვეთ და დააწკაპუნეთ კონკრეტულ მომლოდინე მოწვევაზე, რომლის გაუქმებაც გსურთ.
- მიჰყევით მითითებებს გაუქმების დასადასტურებლად.
B. მოწვევის ხელახლა გაგზავნა
მოწვევის ხელახლა გასაგზავნად, რომლის ვადა ამოიწურა ან რომელიც ადრე უარყო მიმღებმა:
- გადადით „გუნდის სივრცეში“.
- იპოვეთ ჩანაწერი იმ მომხმარებლისთვის, ვისი მოწვევაც უნდა ხელახლა გაგზავნოთ.
- დააწკაპუნეთ ოფციაზე „ხელახლა გაგზავნა“, რომელიც დაკავშირებულია ამ მოწვევასთან.
C. არსებული მომხმარებლის წაშლა
თუ გუნდის წევრს აღარ სჭირდება წვდომა კომპანიის პროფილზე:
- გადადით „გუნდის სივრცეში“.
- დააწკაპუნეთ იმ მომხმარებლის სახელზე, რომელიც უნდა წაშალოთ პროფილიდან.
- შემდეგ იხილავთ და შეძლებთ აირჩიოთ ოფცია „მომხმარებლის წაშლა“ წაშლის დასასრულებლად. მომხმარებელი, რომლის წვდომაც გაუქმდა, მიიღებს შეტყობინებას ელ. ფოსტით.