Închiderea contului meu Închiderea contului meu

Închiderea contului meu

Dacă nu mai dorești să ai un cont TransferGo, te rugăm să ne trimiți o solicitare și să ceri închiderea contului. Trebuie să reții că, în conformitate cu cerințele de reglementare, vom stoca datele tale personale timp de 5 ani după dezactivarea profilului tău.