Vai es varu dzēst savu TransferGo profilu? Vai es varu dzēst savu TransferGo profilu?

Vai es varu dzēst savu TransferGo profilu?

Atbilde ir jā! Jūs varat dzēst savu profilu, tiklīdz esat iegājuši savā profilā.

Tomēr ņemiet vērā, ka varat dzēst savu profilu, ja:

  • Jums nav nepabeigtu pārskaitījumu
  • Jūsu Maka atlikums nav atlikuma
  • Jums nav neapmaksātu ienākumu no uzaicinātajiem draugiem.

Lai to izdarītu, sekojiet šiem soļiem:

  • Ieejiet savā TransferGo profilā
  • Dodieties uz Galvenā ekrānu un pēc tam noklikšķiniet uz Vairāk (augšējā kreisajā stūrī)
  • Noklikšķiniet uz Iestatījumi
  • Izvēlieties Konfidencialitāte un ritiniet uz leju
  • Noklikšķiniet uz Dzēst profilu, pēc tam uz Jā, dzēst manu profilu
  • Jums būs jāapstiprina izmaiņas, ievadot savu piekļuves kods vai izmantojot biometriskie dati(FaceID/TouchID)